eSIM technologie

eSIM technologie maakt het voor bedrijven mogelijk om in de toekomst zonder simkaart te wissel van (virtuele) operator te wisselen. Hiermee wordt de drempel om over te stappen van provider aanzienlijk verlaagd. Met de eSIM technologie heeft u zodoende een toekomstbestendige connectiviteitsoplossing die in verschillende formaten en soorten (van simkaarten) beschikbaar is.

Dit is uiteraard de wel-bekende 3-in-1 simkaart als ook de embedded variant. Door een slimme chip op de simkaart is het mogelijk om over the air (op afstand) het profiel te wisselen.

Dit betekent dat u nooit meer een simkaart hoeft te vervangen wanneer u van de ene provider over wilt stappen naar de ander.

eSIM technologie maakt het mogelijk om verschillende netwerktechnologieën op één simkaart te gebruiken. Van 2G/3G/4G tot LTE-M, u kunt alle technieken gebruiken. Via de IoT unlimited portal (waar al onze klanten standaard toegang tot krijgen), kunt u eenvoudig uw eigen simkaarten beheren. Dit kunt u ook door een van de IoT unlimited partners laten doen zodat u zich kunt concentreren op uw activiteiten.
Geen simkaarten meer wisselen bij overstap naar andere provider

Door over the air profielen te wisselen, eenvoudig overstappen naar een andere virtuele provider.


Meerdere netwerk technologieën beschikbaar via één leverancier

GSM, Nb-IoT, LTE-M, allemaal via één leverancier en één beheerportaal te regelen.


Multi-netwerk oplossingen voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid

Non-steered multi-netwerk oplossing met gedeelde databundels voor heel Europa.
Meer weten over eSIM technologie?

Neem contact met ons op en we hebben het er over...