GPS en Track & Trace oplossingen


GPS en Track & Trace oplossingen zijn vandaag de dag al in veel omstandigheden in gebruik. Bijvoorbeeld in de logistieke sector voor het volgen van de bewegingen van het wagenpark. Of voor doeleinden als extra beveiliging van het wagenpark in geval van mogelijke diefstal.

Daarnaast zijn er echter steeds meer andere toepassingen waarvoor GPS en Track & Trace oplossingen wenselijk zijn. Denk aan het gebruik hiervan in de bouwsector, waar liggen de materialen/gereedschappen en die raken veelal ook kwijt tijdens de bouw. Door het gebruik van efficiënte en slimme GPS oplossingen is feitelijk alles te traceren indien dit nodig is.

Ook in de logistieke sector voor wat betreft zee- / containervracht neemt de vraag toe om deze te kunnen traceren. Het kunnen inspelen op actuele lever- en aankomsttijden is in de hedendaagse economie van cruciaal belang. Combineer dit met slimme sensoren en als voedsel- en warenproducent kan je ook de condities als temperatuur en luchtvochtigheid in de container tijdens transport meten.

Met laagdrempelige en standaard IoT oplossingen is dit vandaag de dag ook in kleinere aantallen beschikbaar en maakt het mogelijk om dit in diverse branches toe te passen.
Volg het wagenpark en de logistieke handelingen realtime

Om efficiënter gebruik van het wagenpark te kunnen realiseren.


Meet de condities in de container tijdens transport op land of zee

Om de kwaliteit van de producten tijdens transport te kunnen waarborgen.


Breng in kaart waar alle assets op welk specifiek moment zijn

Bespaar hiermee tijd en werk hierdoor efficiënter, ongeacht de branche.
Meer weten over GPS en Track & Trace toepassingen?

Neem contact met ons op en we hebben het er over...