IoT HardwareStandaard “gecertificeerde”  hardware

Voor veel van onze klanten en relaties is de keuze voor IoT hardware lastig. Er is nog maar beperkt sprake van standaardisatie en veel van onze klanten weten niet wat hier allemaal bij komt kijken.

Voor IoT unlimited is dit, mede door de activiteiten in de consumentenmarkt met Connected Company, bekend terrein. Om onze klanten te ondersteunen in deze zeer belangrijke keuzes, komt IoT unlimited in Q1 2019 met eigen gestandaardiseerde en gecertificeerde hardware.

Deze hardware zal gekoppeld zijn aan ons eigen beheerplatform en biedt vele mogelijkheden voor het koppelen van allerlei typen sensoren.

Eigen hardware

Wanneer u beschikt over eigen (ontwikkelde) hardware, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze dienstverlening. Of dit nu enkel om de benodigde connectiviteit gaat of om het ontsluiten van uw hardware op ons platform, beiden is mogelijk.

Aangezien veel hardware nog niet gebruik maakt van standaard communicatieprotocollen, zal in de loop van 2019 een API beschikbaar worden gesteld op basis waarvan uw eigen hardware te ontsluiten is.